Клиенти на автобус по линия №2 в Благоевград сутринта искрено

...
Клиенти на автобус по линия №2 в Благоевград сутринта искрено
Коментари Харесай

Нововъведение в градския транспорт втрещи благоевградчани

Клиенти на рейс по линия №2 в Благоевград сутринта откровено се веселиха с следващото изобретение в градския превоз – съобщаване на български и британски на коя спирка стопира рейсът и коя спирка следва.

Информацията е на запис и е много атрактивна, тъй като „ Автобусна спирка ЗМК “ е преведена на британски като “bus stop ZMK “, а спирка „ 14-ти полк “ на британски звучи като “bus stop fourteen POLK”, написа "Струма ".

Собственикът на рейса, предприемачът Марио Богданов, призна, че колата с нововъведението е негова, и изясни, че поръчал на юноша да направи записа, само че не го чул целия. „ Платих му, несъмнено, само че в случай че е по този начин, в този момент ще го предиздвикал да си направи корекциите”, увери Богдански.

Този побългарен метод за рационализация на обслужването по благоевградските автобусни линии е втори по ред, откогато линиите бяха поети от „ Бистрица 96 “ ООД и „ Струма 11 “ ООД с шефове Марио Богданов и Николай Петков. Първият опит бе контрольорите да бъдат оборудвани с касов уред, вързан непосредствено с Национална агенция за приходите, който издава на клиентите касов бон вместо билетче.

Апаратът бе пуснат преди месеци единствено в един рейс, само че си единствено остана опит, тъй като в другите коли още се късат билетчета от кочан. Последва снимане на картите за пътешестване с персоналните смарт телефони на контрольорите, което не е ясно защо служи, откакто върху самата карта е написано докога е годна, а това е единственото, което би трябвало да интересува превозвача.

Сега към този момент и англоговорящите в Благоевград са обслужени. Висящ остава въпросът ще съумеят ли притежателите на „ Бистрица 96 “ да си оборудват до лятото рейсовете с климатици, тъй като предходната година такива нямаше, и с цел да не колабират пасажерите вътре, някои от водачите им даже караха с отворени порти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР