Клей Томпсън няма да се върне в игра поне до

...
Клей Томпсън няма да се върне в игра поне до
Коментари Харесай

Томпсън няма да играе поне до февруари

Клей Томпсън няма да се върне в игра най-малко до паузата за Мача на звездите през месец февруари идната година. Гардът на Голдън Стейт се възвръща след интервенция на коляното, която претърпя поради скъсани кръстни връзки. Стрелецът получи контузията в шестия мач от финалите на НБА през предишния сезон.

“Той се оправя прелестно. Ще имаме повече вести за него към спирането за Мача на зевздите”, безапелационен бе генералният управител на Уориърс Боб Майърс, който акцентира, че в организацията са оптимисти по отношение на възможностите на Томпсън да се върне в игра през сезон 2019/2020.

“Ще върша това, което ми кажат от тима. Проучил съм задоволително добре всичко, обвързвано с контузии като моята, а избързване е последното нещо, което желая да направя. Особено като имаме поради, че желая да играя още много време. И то на високо равнище. Боли ме, че не съм на игирщето, само че търпението е основно. Прибързано връщане няма да бъде най-умното нещо”, сподели пък Томпсън и показа, че е удовлетворен от рехабилитацията си досега.

It’s official! @KlayThompson is coming home January 18th! Join us for his jersey retirement against Oregon State!

Mini-plans are on-sale NOW to secure your tickets for the Klay Game: https://t.co/Tmz9KyNDxj #GoCougs | @WSUCougarMBB | @Warriors pic.twitter.com/Wpsg5LCV6N
— Washington State Athletics (@WSUCougars) September 30, 2019
Междувременно стана ясно, че Вашингтон Стейт, където Клей игра като колежанин, ще извади от приложимост №1. Баскетболистът носеше точно този номер, а за кариерата си в университета сложи връх по вкарани тройки (242) и е трети по маркирани точки за всички времена (1756).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР