Клей сезонът вече е в разгара, а Андрей Рубльов се

...
Клей сезонът вече е в разгара, а Андрей Рубльов се
Коментари Харесай

Дискусия на живо: Клей сезонът е вече в разгара си!

Клей сезонът към този момент е в разгара, а Андрей Рубльов се трансформира в първия огромен първенец, откакто завоюва трофея в Монте Карло За руснака обаче няма да има никаква отмора, тъй като непосредствено му следва да замине за ATP 250 шампионата в Баня Лука, където би могъл вероятно да премери сили с Новак Джокович на финала.

В Барселона пък ще бъде даже по-интересно, защото там в деяние ще забележим Григор Димитров, който ще се опита да заличи неубедителното си показване в Монте Карло, само че конкуренцията в испанския град ще бъде повече от сериозна, имайки поради съществуването на състезател от ранга на Карлос Алкарас, Стефанос Циципас, Яник Синер и Каспър Рууд.

При дамите пък ще се състои най-голямата конкуренция на закрити червени кортове, а точно тази в Щутгарт, където присъединяване са декларирали цели 8 представители на топ 10, като измежду тях е и защитаващата шампионка Ига Швьонтек, която се завръща назад на корта след травма.

Вие пък още веднъж бихте могли да коментирате всичко най-интересно в света на тениса, в случай че се присъедините към нашата полемика онлайн!

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР