Клевета е, че дъщерята на президента Радев има договор за

...
Клевета е, че дъщерята на президента Радев има договор за
Коментари Харесай

Емил Кошлуков: Клевета е, че дъщерята на Радев има договор за БНТ за игрален филм!

Клевета е, че дъщерята на президента Радев има контракт за Българска национална телевизия за присъединяване си в игрален филм на режисьора Максим Генчев.

 

Това съобщи за Епицентър. бг  генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков във връзка появилите се информации, че Дарина Радева  " ще печели по 400 лева дневно за първата си основна роля, във кино лентата на режисьора Максим Генчев   " 1349 " по повестта на Иван Вазов " Иван Александър “.

 

" Дарина ще има контракт. Българска национална телевизия има цена, която е таван и да искам-не може, няма от кое място. Това е огромна роля, а тя е доста готова за това, тъй като е дисциплинирана като човек. В киното е трудоемко, би трябвало да се изстрелваш. В театъра е някак по-лесно- излизаш на сцената и започваш, къде е добре, къде е зле... А тук е объркано-финал се снима като начало, би трябвало да си наясно от-до ", декларирал Максим Генчев пред  " Галерия “.

 

" Няма подобен филм! Няма подобен сюжет! Няма бюджет! Няма контракти! Няма перо " заплати на артисти ". Има единствено утвърден план, за който въобще не е несъмнено, че ще се трансформира в реализация на филм ", безапелационен бе Кошлуков.

 

Той е сърдит, че Максим Генчев разпростанява погрешна информация.

 

" Къде е договорът на Дарина? Дайте да го забележим този контракт, в който да стои моят автограф. Ако Българска национална телевизия ще заплаща, аз би трябвало да го подпиша. След като ще взима по 400 лв., това би трябвало да стане с моя автограф. Такова нещо НЯМА!,категоричен е генералният шеф на публичната телевизия.

 

" Това момиче, дъщерята на президента, не може да има контракт с Българска национална телевизия. Ако Максим Генчев си подписва контракт с някого, това е негова право. Но не може за филм, който Българска национална телевизия продуцира на 100%, той да подписва контракти от мое име. Това са интриги! ", твърди Кошлуков.

 

В същото време Максим Генчев приказва друго:  " Дарина мина през кастинг, който е наложителен за всички искащи. На него се явяват студенти от НАТФИЗ, изпратили  предварителното фотоси. Повечето от тях са млади девойки, тъй като героинята-еврейката Сара, в която царят се влюбва е била 18-20годишна, когато двамата се срещат. Владетелят е впечатлен от хубостта и мозъка й. Повикахме 20-тина девойки, предвид на техните благоприятни условия. От тях избрахме единствено  три, като и трите ще се превъплътят в разнообразни контрастни функции “, споделя режисьорът като акцентира, че точно Дарина Радева е определена за основната роля на Сара.

 

" Как ще играе Дарина Радева основната роля, тя е още студентка, тя не е актриса, този човек употребява единствено името й ", ядосва се Кошлуков.

 

Според информация на Епицентър. бгМаксим Генчев върви при предприемачи и ги дръжка да му дадат пари за кино лентата като акцентира, че в него основната роля ще играе дъщерята на президента. Използва гърба на Радев, с цел да измъква пари от разнообразни организации, позволява и Кошлуков.

 

Това обаче е безусловно нелегално!  Минчев няма право да подписва контракти с никого и да обясява кой какво ще играе във кино лентата, откакто още няма сюжет, разяснява генералният шеф на Българска национална телевизия.

 

Припомняме, че още преди месец самият Генчев разгласи в обществените мрежи, че Дарина Радева, която сега е студентка трети курс в НАТФИЗ, ще е в основната роля на " 1349 " - новия му исторически филм за цар Иван Александър, основан на едноименната повест на Иван Вазов.

От тогава отрицателните мнения за присъединяване на президентската дъшеря във филм, юридически с държавни средства изпълват обществените мрежи.
 
 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР