Клетвата не само има тържествен характер, тя носи много голяма

...
Клетвата не само има тържествен характер, тя носи много голяма
Коментари Харесай

Новият кмет на Варна и общинските съветници положиха клетва

Клетвата освен има церемониален темперамент, тя носи доста огромна отговорност, уточни Андреева.

В обръщението си към общинските съветници тя акцентира, че бъдещето на Варна зависи от техния избор - дали ще слагат ползите на града над всичко или ще се концентрират върху разликите между тях. Това, което може да ви направи мощни, е взаимоотношението, сподели още Андреева. Тя прикани съветниците да работят дружно и да дадат всичко от себе си, тъй като Варна е над всичко и единствено по този начин варненци могат да имат вяра във властта. През идващите четири години знаците на ръководството би трябвало да бъдат верността, готовността са работа, отдадеността за решение на проблемите, сподели Андреева и пожела на съветниците да извървят пътя си с религия и с обич.

Снимка: БТА

От името на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан отец Дончо изрази вяра, че положителните връзки сред локалната власт и епархийската ще бъдат непокътнати. Бог слага всеки на неговото място, само че комуто доста е обещано, от него доста ще се желае, уточни отец Дончо и благопожела на новите ръководещи здраве, плодороден триумф, самообладание, разсъдливост и мъдрост за богатството на Варна.

Снимка: БТА

След като постави клетва, кметът Благомир Коцев уточни, че избирането на кметовете и съветниците е голяма привилегия, само че тя върви с огромна отговорност. Той акцентира, че градът има сериозен капацитет и би трябвало да се надгражда върху към този момент направеното.

Снимка: БТА

По думите на Коцев би трябвало да се обърне внимание на всички проблеми на Варна и да се работи за възстановяване на качеството на живот на хората. Той акцентира нуждата от привличане на вложители, което ще помогне младежите да избират да живеят и да отглеждат децата си във Варна. Смятам, че дружно, без значение от партийните ни такъми, ще намерим общия път и ще създадем града сполучлив, добави кметът.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР