Клеър Чанг, визуален мърчандайзер във водещото местоположение на търговеца на

...
Клеър Чанг, визуален мърчандайзер във водещото местоположение на търговеца на
Коментари Харесай

Тъй като проблемите на търговеца на дребно REI със служителите продължават, потребителите се отдръпват

Клеър Чанг, образен мърчандайзер във водещото местонахождение на търговеца на дребно на спортни артикули REI в Ню Йорк, беше привлечена от компанията поради процъфтяващата си тогава обич към намерено.

След като работеше в офис среда, тя сподели, че търси нещо малко по-малко стресиращо. Това я докара до REI, където работи към този момент шест години.

Компанията, считана за напредничав фар в корпоративна Америка, известна с поддръжката си за резистентност и права на коренното население, наред с други въпроси, съобразени с нейните ползи и полезности. От октомври 2020 година обаче Чанг споделя, че това е почнало да се трансформира за нея.

По това време Чанг и нейните сътрудници упорстваха компанията за нараснала отбрана на здравето и сигурността на фона на пандемията от COVID-19. Поради това тя беше част от първия магазин, който гласоподава за сливане.

Тя почувства, че основаният в щата Вашингтон кооперативен търговец на дребно, публично прочут като Recreational Equipment Inc, от този момент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР