Клаудия Шифър и Матю Мон живеят в уникално имение от

...
Клаудия Шифър и Матю Мон живеят в уникално имение от
Коментари Харесай

Клаудия Шифър на война със съседката си

Клаудия Шифър и Матю Мон живеят в неповторимо имение от времето на Тюдорите в британското графство Съфолк. Вече сме ви разказвали за него, тъй като топмоделът го сподели пред Architectural Digest.

Построено е през 1574 година в H форма в чест на Крал Хенри VIII. Имението се споделя Coldham Hall и дължи името си на кралица Елизабет I, на която не й харесало, че по време на престоя там й сервирали студена шунка (на британски cold ham). Служело е и като леговище на католически свещеници, които били преследвани от кралицата. В постройката има 14 спални, а дворът е с повърхност от към 530 акра.



От няколко години обаче Клаудия и брачният партньор й водят тежка борба с един от съседите си – мис Ана Пайло, която желае да удвои размера на нейното имение, намиращо се навръх границата с техния парцел.



Звездното семейство се оплака в общината и апелира по правосъден път проектите на мис Пайло. За тяхно страдание обаче, съдът даде зелена светлина на съседката им, която към този момент има право да разшири имението си с още една сграда от два етажа, както и да бутне друга, с цел да построи на нейно място гаражи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР