Клаудио Раниери се завърна начело на Рома 8 години след

...
Клаудио Раниери се завърна начело на Рома 8 години след
Коментари Харесай

Раниери: След като Рома ме потърси, не можах да спя от вълнение

Клаудио Раниери се завърна отпред на Рома 8 години откакто беше уволнен от клуба. Той размени Еузебио Ди Франческо и към този момент организира първа подготовка с отбора. След нея Раниери прикани почитателите за поддръжка и изрази убеденост, че “джалоросите” бързо ще стабилизират представянето си.

“За мен значи доста да се завърна в Рома. Винаги съм бил почитател на тима, играл съм тук и бях треньор. Миналата нощ не можах да заспя от неспокойствие. Това е добър знак. Наистина съм извънредно благополучен. Рома е в моето ДНК”, съобщи Раниери пред клубната телевизия на “вълците”.

La gallery della giornata di Claudio Ranieri

https://t.co/kqiSQshONw#ASRoma pic.twitter.com/vE4JwzOHHX
— AS Roma (@OfficialASRoma) 8 март 2019 година “Денят беше уморителен, само че когато правиш нещата на драго сърце, умората отстъпва на назад във времето. Много неща са се трансформирали в Тригория. Сигурно и аз съм се трансформирал. Когато започнах треньорската си кариера преди 32 години, футболът беше друг. Никога не съм губил мотивацията да се развъртвам и да ставам по-добър в специалността си”, продължи Раниери.

“Феновете желаят футболистите да осъзнават тежестта на фланелката. Първо ще би трябвало да поработим в психически аспект след загубата в дербито с Лацио и отпадането от Шампионската лига. Нормално е последователите да не са удовлетворени от резултатите, само че в случай че видят, че играчите дават всичко от себе си, ще ги поддържат. Има задоволително мачове, в които да преборим за присъединяване в Шампионската лига и през идващия сезон”, добави опитният експерт. Серия А 27 кръг, понеделник 11 март  Рома 21:30предстои  Емполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР