Клаудио Раниери се надява да види постоянство в отбора си

...
Клаудио Раниери се надява да види постоянство в отбора си
Коментари Харесай

Раниери: По време на мача съм противник на Лестър

Клаудио Раниери се надява да види неизменност в тима си в идните мачове от Висшата лига. Уотфорд гостува на някогашния клуб на италианския експерт Лестър в неделя в среща от 13-ия кръг на Премиър Лийг. Воденият от Раниери състав е 16-ти във краткотрайното класиране с 13 точки в актива си, а отборът на Лестър е 12-ти с 15 все още.

Исмаила Сар и Никола Нкулу ще пропуснат гостуването в неделя поради травми, само че италианецът е оптимист, че играчите, с които разполага ще се показват на равнище.

"Двамата са доста значими футболисти, само че имаме и други състезатели, които са подготвени да играят. Сигурен съм, че ще дадат максимума от опциите си за триумфа на тима. Нашата философия ми харесва и желая да продължим по този метод. Важно е да запазим интензитета на игра през целия мач. Ключово е да покажем неизменност. Трябва да се борим във всяка обстановка, за всяка топка и тогава резултатът ще се види ", съобщи Раниери пред клубния уебсайт на Уотфорд.

"Не одобрявам футболисти, които не са ядосани, че не играят. Трябват ми ядосани играчи, които да ми покажат в тренировките, че желаят да са на терена ", добави 70-годишният експерт.

Claudio Ranieri sings praises of ‘crack’ Watford star Joao Pedro
— The News Yard (@thenewsyard)
Мачът ще е по-специален за него, защото той завоюва купата във Висшата лига с тима на Лестър през сезон 2015/2016. Раниери обаче бе безапелационен, че ще е съсредоточен само върху това актуалният му тим да завоюва трите точки.

"Горд съм, че съм част от приказката на Лестър. Феновете ме подкрепяха през цялото време. Титлата в Англия ще остане в сърцето ми през целия ми живот. Честно казано, ще изпитвам огромна страст първоначално и след мача, само че по време на дуела ще съм съперник на Лестър и ще дам най-хубавото от себе си ", разяснява треньорът.

returns to the this weekend for, and i shall be applauding him when he walks onto that pitch. Even if he is now on the opposing side, he did so much for us, a true legend!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР