Клауд-базираното решение е разработка на компанията Паркинг ТелекомЕдин от начините

...
Клауд-базираното решение е разработка на компанията Паркинг ТелекомЕдин от начините
Коментари Харесай

„Паркинг като услуга” облекчава трафика в градската среда

Клауд-базираното решение е разработка на компанията Паркинг Телеком

Един от методите да се облекчи трафикът в градската среда е ефикасното оползотворяване на наличната паркинг инфраструктура

Ново софтуерно решение идва в помощ на паркиращите и притежателите на паркинги в натоварената градска среда. Паркинт Телеком разгласи платформа за шерване на паркоместа и мобилно приложение като част от изцяло софтуерно решение за ръководство на паркирането , създадено от компанията.

Клауд-базираното паркинг решение за улично и извънулично паркиране включва многофункционална платформа за шерване на паркоместа, мобилно приложение, хардуер и програмен продукт за ръководство и облачни услуги, с достъп от всяка точка по света.

Онлайн платформата на ParkingTelecom за шерване на паркоместа разрешава на притежателите на паркинги (физически лица или фирми) да отдават чартърен местата си за паркиране, когато не ги употребяват. Платформата е многофункционална, гъвкава и лесна за ръководство, поддържа разнообразни способи за идентификация, голям брой платежни канали и огромен набор от благоприятни условия за тарифиране. Използването на паркинга е усъвършенствано, с помощта на аналитичните данни.

Мобилното приложение улеснява паркирането в обособени паркинг зони на улицата, както и в частни паркинги. Потребителите разполагат с информация в действително време, опция за резервации, заплащане и навигация, както и с разнообразни способи за идентификация. Чрез приложение те могат да намират комфортен паркинг, да си резервират паркомясто и да заплащат престоя си авансово.

Мобилното приложение улеснява паркирането в обособени паркинг зони на улицата, както и в частни паркинги

Плащанията се реализират и през приложението, което понижава броя на автоматите за разплащане в паркинга, като в същото време разрешава на посетителите да заплащат посредством мобилни устройства, употребявайки платежния канал за електронна търговия.

„ Един от методите да се облекчи трафикът в градската среда е ефикасното оползотворяване на наличната паркинг инфраструктура. След няколко години разбор и разработка, в този момент задачата ни е да обединим всички участници в тази екосистема – паркиращите, инфраструктурата и паркинг операторите. Ние ги събираме в едно клауд-базирано решение, с което ръководството е елементарно, успеваемостта се усъвършенства и финансовите резултати са забележими ”, споделиха от Паркинг Телеком.

Компанията има дълготраен опит в клауд технологиите и интернет на нещата (IoT). Разработеното от нея сложно решение „ паркинг като услуга ” цели да улесни паркиращите и по едно и също време с това да спомага на притежателите на паркинги да ръководят ресурсите си.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР