Клати ли се нечий стол в Нова ТВ при все,

...
Клати ли се нечий стол в Нова ТВ при все,
Коментари Харесай

Бомба: Клатят ли се столове в Нова ТВ?! Ето кой култов водещ бяха от bTV и напира за конкуренцията! (СНИМКИ)

Клати ли се нечий стол в Нова ТВ при все, че водещ и познато лице от Би Ти Ви се кани да влети в екипа на конкуренцията?! Говори се, че този, който може да остане неудовлетворен от този факт, е началник Ангелов. Който ще би трябвало да дели славата от следващия сезон на " Хелс Китчън " с... жена. И то не коя да е жена, а устатата и оправна Силвена Роу.

Знаем, че Силвена имаше свое предаване в Би Ти Ви, което обаче медията остави на екран единствено един сезон. След това не възобновиха контракта на кулинарката, а и тя не е получила покана и за " Мастършеф ". Затова и Роу от ден на ден стартира да се ориентира към конкуренцията като към този момент даде няколко изявленията за Нова телевизия, което преди не смееше и да си намерения.

Източници разкриха, че е мощно евентуално от медията да я нахендрят в " Хелс Китчън ", само че освен епизодично като Токев и Михалчев предходната година, а с по-дълго и осезаемо наличие.

Очаква се обаче Виктор Ангелов да нададе писък и с право, тъй като от първия сезон на предаването, до през днешния ден, той е титулярът и индивидът, който действително съумя да вдигне рейтинга на формата.

" Няма да е почтено да го принуждават да дели екрана и славата с жена и то наготово за нея ", разясняват фенове, които желаят да си гледат единствено началник Ангелов, без натрапници.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР