Класните стаи и коридорите на СУ Димчо Дебелянов“ в Белене

...
Класните стаи и коридорите на СУ Димчо Дебелянов“ в Белене
Коментари Харесай

В Белене официално откриха обновения интериор на СУ „Димчо Дебелянов“

Класните стаи и коридорите на СУ „ Димчо Дебелянов “ в Белене са напълно актуализирани. Това се случи по план „ Обичам моето учебно заведение “, койтогимназията в крайдунавския град извършва през последните три години в партньорство с LightSource Charity.



Символичната лента за разкриване на актуализирания интериор прерязаха на11-ти октомври, шефът Анелия Генова, Албена и Артър Спърлинг от LightSource Charity.



„ Благодарим на Албена Спърлинг и нейния екип, че дружно преобразихме нашето учебно заведение и го направихме по-модерно и по-уютно “, съобщи шефът Анелия Генова. Благодарности тя насочи към учителките Светлана Йорданова и Емилия Николова, които бяха най-пряко ангажирани с дейностите по реализацията на плана.



Благодарности бяха изказани към всички, които се включиха в ремонтните действия и бяха съпричастни с плана - колектива на учебното заведение, родители, възпитаници и спомоществователи.

В обръщението си първият шеф на СУ „ Димчо Дебелянов “ Георги Трушков изрази насладата си от видяното.



За процеса на работа описа мениджърът на проектаСветлана Йорданова.

Албена и Артър Спърлинг пожелаха на всички присъстващи да мечтаят и да имат вяра в себе си. „ Работата по плана „ Обичам моето учебно заведение “ продължи три години. Вие се справихте доста бързо и чудесно. През идващите две години може да се обръщате към нас за нови фототапети, както и по всевъзможни интериорни въпроси. Приятелството ни обаче остава вечно “, заключиха Албена и Артър Спърлинг.





Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР