Класира се първа на 10 км Журналистката от Флагман.бг Емел

...
Класира се първа на 10 км Журналистката от Флагман.бг Емел
Коментари Харесай

Журналистката от Флагман.бг Емел Махмуд отвя конкуренцията на полумаратона в Несебър

Класира се първа на 10 км

Журналистката от Флагман.бг Емел Махмуд завоюва на 10 км. Тази заран се състояха надпреварите на четири дистанции – 3, 5, 10 и 21 км.

На най-голямото разстояние се включиха и огромни имена като Шабан Мустафа при мъжете, който се класира трети, и Милица Мирчева, която е национална състезателка и държи няколко върха.

Емел Махмуд е постоянен участник в публични събития, свързани с планинско тичане и шосейни маратони, в цялата страна през последните две години.

„ Тази година съвсем не съм пропуснала съревнование “, сподели Емел след днешната победа. Тя приключи 10-километровата отдалеченост с време 40 мин и 54 сек.

„ Чудесно събитие в края на годината за закриването на сезона. Времето беше хубаво и трасето беше доста прелестно – морско и равно, като тук-там имаше денивелация. Благодарим на уредниците “, съобщи още Емел Махмуд.

Припомняме, че напролет тази година журналистката се класира на трето място в друго влиятелно съревнование – полумаратона на Варна на 21 км.

Днес Емел бяга с екип на бургаския производител на облекло – марка, наложила се на международно равнище, в това число Съединени американски щати.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР