Класиката е стил, който е модерен във времето, а какво

...
Класиката е стил, който е модерен във времето, а какво
Коментари Харесай

Горещ тренд: 5 идеи как да носим сако тази пролет

" Класиката е жанр, който е съвременен във времето ", а какво по-класическо от една изтънчена дама, съчетала в прелестния си аутфит в никакъв случай не излизащото от мода сако?

Знаете ли, че сакото навлиза в дрешника на дамата към средата на 20-и век? Тогава тя извоюва правото си да работи отвън дома и стартира да носи костюм. Именно сакото е дрехата, която е подобаваща за всяка фигура и растеж. А тази пролет то ще е съвременно във всевъзможни кройки – ретро жанр с ръкав балон, класическо, вид рокля, блейзър и всички вариации, които мозъкът ви може да си намерения.

Ето няколко хрумвания по какъв начин можете да съчетавате и подбирате най-подходящото за вас сако, подбрани от Габи – водеща на новата бюти поредност на Vbox7 –:

Сако и панталон в бежовата гама

Първият аутфит, който ви представяме е комплект от сако и панталон в настоящата цветова палитра, а точно бежово. Модните цветове през 2020 година са обект на въздействието на естествеността и земните тонове. Тази композиция е подобаваща за публично събитие, празненство или специфичен мотив, а дантелата на ръкавите прави другояче по този начин семплия на пръв взор костюм в същинско фешън създание.
 сако iStock/Getty Images

Стилен аутфит за учебно заведение или работа

Втората композиция, която ви предлагаме е подобаваща както за учебно заведение, съчетана с някое поло, по този начин и за работа. Запазва се модата на геометричните фигури, пепита и карето. Тук цветовете са още по-нежни, в комбиниране с пухкава шапка, ботуши и чанта в цветовата гама на  полата и сакото.
 сако iStock/Getty Images

Яркото е на мода

Забравете мита, че едноцветната визия е скучна! Ярко розовото е един от най-актуалните цветове на сезона. То се свързва със буйната и огнена обич, излъчва благополучие и задоволство към живота. Това сако може да бъде носено както като рокля, по този начин и с някоя тениска в комбиниране с „ mom jeans ”, кецки, а за какво не и с токчета в цвета на сакото.
 сако iStock/Getty Images
Още хрумвания за стилни визии със сако – вижте във видеото!

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР