Класика в жанра! Незаконния строеж на Вълка на територията на

...
Класика в жанра! Незаконния строеж на Вълка на територията на
Коментари Харесай

Незаконният строеж на Вълка на язовир Искър продължава

Класика в жанра! Незаконния градеж на Вълка на територията на Държавно ловно стопанство Искър продължава, до момента в който институциите бавят топката и шикалкавят.

Това разяснява във " Facebook " съпредседателят на " Зелено придвижване " Владислав Панев.

Четири месеца регион Панчарево ревизира документите, и чак на 9 март я изпраща към дирекция Общински строителен надзор. В деня, в който от " Дневник " им звънят с въпроси, и дни преди крайния период, в който би трябвало да отговорят на питането ми какво се случва с инспекцията.

В същото време строителите към този момент поставят изолацията и стопанина ще си употребява Зимните Сараи напълно скоро.
Нужен е систематичен метод за запазване на природата в държавните ловни стопанства. За обезпечаване на това всички да са равни пред закона. Защото другото утежнява бизнес средата и гони вложителите.

Такъв е случая и с ловно стопанство " Паламара " в Шуменско, овладяно от Движение за права и свободи и обичано на Бойко Борисов. Това е една от аргументите да се съглася да повеждам листата на Демократична България в региона.

А за какво общината в София си затваря очите излиза наяве от фотографията. Работещите във компании на Гайтански получават такива тениски предизборно с кашони.

Да ги раздават на познати. Сещате се по какъв начин се купува индулгенция.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР