Класифицирани документи от времето, когато президентът на САЩ Джо БайдънДжо

...
Класифицирани документи от времето, когато президентът на САЩ Джо БайдънДжо
Коментари Харесай

Втората партида класифицирани документи са намерени в дома на Байдън


Класифицирани документи от времето, когато президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в е бил вицепрезидент, са били открити в дома му в Уилмингтън, щата Делауер, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на известие на Белия дом от през днешния ден.

Агенцията отбелязва, че това става броени дни след разкритията, че поверителни документи бяха открити също и в офиса в постройката на някогашния институт на Байдън във Вашингтон, написа Българска телеграфна агенция.

Специалният консултант на президента Ричард Саубър сподели, че откакто първичните документи са били открити от персоналните юристи на Байдън, те са ревизирали други места, където може да са били изпратени бумаги, откакто Байдън напусна вицепрезидентския пост през 2017 година

" Малък брой " класифицирани документи са били открити в складово пространство в гаража на Байдън в Уилмингтън, като още един документ е бил открит в прилежаща стая, съобщи Саубър.

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати е било " неотложно известено ". След това документите били взети от адвокати от министерството, сподели още Саубър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР