Класическа хореография, съчетана с ефектно и концептуално мултимедийно съдържание. Това

...
Класическа хореография, съчетана с ефектно и концептуално мултимедийно съдържание. Това
Коментари Харесай

Лебедово езеро - класически балет с 3D декори

Класическа хореография, съчетана с ефектно и концептуално мултимедийно наличие. Това ще видят феновете на балета в спектакъла " Лебедово езеро " на Руския мултимедиен спектакъл на балета, който ще гостува за първи път в София на 13 декември в зала 1 на НДК и на 15 декември във Варна в Двореца на културата и спорта.

Всъщност Руският мултимедиен спектакъл няма аналог в света. Той е основан през 2012 година и основната цел е съхраняването на културното завещание на Русия - на класическата балетна школа и привличането на младите фенове посредством потреблението на модерните технологии. Така, по думите на Виолета Гармашевская , която е уредниците на събитието, публиката ще може да види нещо непоказвано, непознато у нас. Става дума за потребление на 3D декори, посредством които се прибавя пространство към типичен театър. Зрителите освен ще гледат постановката на сцената, но  ще бъдат вътре в самото деяние, тъй като благодарение на 3D декорите се основават няколко театрални проекта. 

Балетът идва в България в състав от 37 танцьора със специфичното присъединяване на солистите на " Болшой спектакъл " Мария Александрова и Владислав Лантратов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР