Класът на Celebrity Big Brother 2024 изглеждаше цял купон, докато

...
Класът на Celebrity Big Brother 2024 изглеждаше цял купон, докато
Коментари Харесай

Звездите на Celebrity Big Brother със замъглени очи напуснаха диво афтърпарти - тъй като приятелката на Никита го държи близо до себе си

Класът на Celebrity Big Brother 2024 изглеждаше цялостен ваучър, до момента в който бяха на фотографията, напуснали заключителното празненство на сериала в петък.

Звезди, в това число Никита Кузмин, 26, и Колсън Смит, 25, разпуснаха косите си на пиянския гуляй в Лондон след наситения с екшън край, в който Дейвид Потс, 30, беше разгласен за победител.

В фотоси, направени от афтър празненството, което се организира в пъб Grand Junction Arms - наименуван Big Brother's Big Boozer за нощта - звездата на Ibiza Weekender, Дейвид, към момента сияеше от успеха си, до момента в който влизаше в чакащия кола - към момента в страхотното си финално облекло. С искрящия си блейзър и фирмени панталони, риалити звездата изпрати целувка за камерите, до момента в който седеше в таксито си дружно с най-хубавия си другар Трой Харис, който се появи в шоуто в четвъртък вечер, когато изненада Болтън на срещата.

Напуснали празненството също бяха Никита и приятелката му Лорън Джейн. Двойката се държеше за ръце, до момента в който излизаха от празненството, до момента в който моделът държеше плюше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР