Класът беше вдъхновен да изпрати бельото на монарха от книгата

...
Класът беше вдъхновен да изпрати бельото на монарха от книгата
Коментари Харесай

Ученици „скачат нагоре-надолу“, докато крал Чарлз и кралица Камила им благодарят за ръчно украсеното бельо

Класът беше въодушевен да изпрати бельото на монарха от книгата „ Панталоните на краля “ от Никълъс Алън, който написа го актуализира, с цел да актуализира предходната си приказка, The Queen's Nickers.

Чарлз и Камила споделиха, че „ изключително ценят “ децата, които отделят време, с цел да допринесат за „ доста специфичния мотив “.

A подписаната записка гласи: „ Бяхме надълбоко трогнати от вашето най-мило и деликатно обръщение след нашата коронация.

„ Ние сме извънредно признателни на всички, които взеха присъединяване в тържествата, и изключително ценим, че толкоз обилно приехте време е да ни пишете по този доста специфичен мотив. "

Учителят Шерил Мединс сподели: „ Децата бяха толкоз разчувствани, подскачаха нагоре-надолу, когато получихме писмото, почтено казано, всички бяхме. " < /p>

Книгите на господин Алън насърчиха учебните заведения в цялата страна да изпращат илюстрирано долни дрехи на кралското семейство.

Авторът сподели: „ Много се веселя, че традицията да се изпращат панталони на монарха продължава.

„ Говорих с починалата кралица за това, че учебните заведения й слагат илюстрирани гащета и тя сподели, че придворните дами го намират за доста занимателно.

„ Чудесно е да вижте сегашните крал и кралица също го правят оценка. "

Изображение: Децата украсяват панталоните, преди да ги изпратят на крал Чарлз и кралица Камила Изображение: Бележката на крал Чарлз и кралица Камила благодари на учениците за приноса им към тържествата по случай коронацията

Прочетете повече в Sky News:
Джакпотът от лотарията Powerball в Съединени американски щати набъбва до 1,55 милиарда $

В писмото от Бъкингамския замък, написано от ръководителя на кралската преписка, се благодари на учебното заведение за „ деликатния жест “.

Писмото гласеше: „ Кралят ме помоли да ви благодаря за вашето доста общително писмо и за цветния арт план, който по този начин обилно изпратихте в чест на коронацията на Техни Величества.

„ Трябва да ви благодаря още един път за вашия деликатен жест в този миг на празнуване. “


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР