Клането в Иран, със съобщения за до четири експлозии при

...
Клането в Иран, със съобщения за до четири експлозии при
Коментари Харесай

Убийство в Бейрут и бомбен атентат в Иран издигат страха от война в Близкия изток до нови висоти

Клането в Иран, със известия за до четири детонации при синхронизирана офанзива с потребление на отдалечено ръководени бомби, се състоя на родното място на командира Касем Сюлеймани, началник на Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война (IRGC), който почина при целенасочена офанзива с дрон от Съединени американски щати – при администрацията на Тръмп – преди четири години.

Иранското държавно управление прикани атентатът в град Керман, при който също бяха ранени десетки, е „ терористичен акт “, без незабавно да се уточни виновността. Официални лица обаче побързаха да отбележат, че това се е случило ден откакто иранска опозиционна фигура се появи в Народното събрание на Израел, настоявайки за ориентиране към Иран.

Вахид Бехешти, който беше в гладна стачка в Лондон през акция за напън върху английското държавно управление да дефинира Ядрото на иранската революционна армия като опасност за националната сигурност, сподели на Кнесета, че директните военни дейности са единственият отговор.

Той сподели: „ Не се опасявайте да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР