Кланът Стораро хвърли маса пари за шестия рожден ден на

...
Кланът Стораро хвърли маса пари за шестия рожден ден на
Коментари Харесай

Фамилия Стораро вдигнаха грандиозен купон за рождения ден на Тунчер

Кланът Стораро хвърли маса пари за шестия рожден ден на дребния Тунчер – наследникът на Фики и Гюлджан. За празничното въодушевление на десетките посетители на фамилията се погрижиха музиканти освен от страната, а и от прилежаща Турция, Гърция и Румъния. Известното семейство събра гостите си в залата на столичния хотел „ Маринела “.

 

Сред родните звезди бяха Деси Слава, Есил Дюран, Софи Маринова и Роксана, които не стопираха да друсат кючеци с дядото Тони Стораро, на който е кръстен рожденикът. Фики и Емрах също не останаха по-назад, като че ли взаимната им изява на дансинга бе самобитно състезание с тази на седемте професионалистки по ориенталски танци, които също бяха част от програмата, водена от конферансие, както прилича на сходно празненство. Кулминацията пък бе осъществяване на десетина тъпанджии.

 

В Инстаграм, Фики написа: „ Честит рожден ден, мое малко момче Тони Стораро – младши. Обичаме те толкоз доста. Пожелаваме ти всичко най-хубаво и постоянно ще бъдем до теб, мое малко надарено момче “. Незнайно за какво обаче, пожеланието бе написано на британски език, а посланието му бе към клип от разгара на купона, в което рожденикът с царствено бяло покривало и скиптър танцува с родителите си и по-малката си сестра Еслем, а край тях сноват в кръг десетина тъпанджии.

 

Гюлджан също показва, че е осведомена доста добре с тънкостите на кючека. По време на тържеството тя смени два тоалета, както вършат доста булки. Фики и Гюлджан сервираха най-атрактивната изненада на наследника си – бяха поканили подражател на Майкъл Джексън, а изборът им е бил подбуден от ползите на дребния Тунчер, който е измежду феновете на Краля на попа.

 

На купона обаче си пролича, че харесва и лекия музикален род. След като духна свещичките, Тунчер почерпи гостите си с вкусна шестетажна торта, която бе същинско произведение на сладкарското изкуство – решена в бяло и синьо и с луксозна декорация.

Източник: Уикенд

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР