Кийра обича това, което прави. В малката си шоколатерия тя

...
Кийра обича това, което прави. В малката си шоколатерия тя
Коментари Харесай

"Магазинчето за шоколад и мечти" от Мануела Инуса

Кийра обича това, което прави. В дребната си шоколатерия тя създава ръчно сладкарски произведения – домашните й бисквитки, шоколадовите бонбони и плодовете с кувертюр притеглят фенове на вкуснотийки на всякаква възраст. А постоянно и самата тя не може да устои на апетитните сладкиши. Но какво значение има? Тя не би се отказала от своята пристрастеност, пък и харесва извивките си. Но гаджето й Джордан, с който постоянно спорят, е на друго мнение.

За благополучие Кийра има правилни приятелки, които я поддържат и я харесват каквато е. Освен това в последно време един обаятелен клиент пазари все по-често в магазинчето за шоколад...

След занимателната и стопляща сърцето история от „ Магазинчето за чай и благополучие “ петте приятелки ви канят да си приготвите парче апетитен шоколад и още веднъж да се потопите във вълшебната „ Валери Лейн “!

Прекрасно четиво за феновете ни сладките изкушения и чудесна компания за сивите и мрачни зимни дни.
Sweet Dreams Magazin

Една книга, която се чете на драго сърце... Мануела Инуса написа от душа, а от рецептите в края на книгата ще ви се прииска да изпитате сладкарските си умения.
Schöne Welt

За създателя
Мануела Инуса е родена през 1981 година в Хамбург и още от дете мечтае да стане писателка. Малко преди своя тридесети рожден ден, взема решение, че моментът е в този момент или в никакъв случай. Сред най-популярните й романи са книгите от поредицата за „ Валери Лейн “, които омагьосаха сърцата на читателите и превзеха листата с бестселъри на Spiegel.
Освен създател на увлекателни романи, Мануела Инуса е и почитателка на пътешествията, трилърите, чая и английската поп музика. Тя към момента живее в родния си град със брачна половинка си и две им деца.

Рецепти от „ Шоколатерията на Кийра “

Остава към месец до Празника на любовта „ Свети Валентин “ и в случай че планирате да изненадате обичан човек или да зарадвате себе си с нещо шоколадово, ви предлагаме една вкусна рецепта от „ Магазинчето за шоколад и фантазии “. Още хрумвания за сладки изкушения, ви чакат измежду страниците на романа.

БЕЛИ СЪРЦА С ПОРТОКАЛ И МАКАДАМИЯ

Съставки за към 30 бонбона

75 мл сметана
300 г бял кувертюр
1 с. л. настъргана портокалова кора
1 шишенце портокалова есенция
50 г накълцани на ситно ядки макадамия

Затоплете сметаната в тенджера. Добавяйте последователно кувертюра и бъркайте, до момента в който се разтопи. Изсипете сместа в купа и охладете за два часа в хладилника. След това я разбийте с миксер до приемане на кремообразна консистенция. Добавете настърганата портокалова кора, есенцията и ядките. Напълнете пулверизатор и разпределете сместа в сърцевидни формички за бонбони. Оставете за един час в хладилника.
Кийра предлага да употребявате бял шоколад, само че бонбоните са превъзходни на усет и с млечен или леко горчив шоколад.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР