Кийр Стармър обеща на читателите на Mirror, че ще поправи

...
Кийр Стармър обеща на читателите на Mirror, че ще поправи
Коментари Харесай

Кийр Стармър обещава на читателите на Mirror, че ще поправи разбитата Великобритания - докато казва на премиера да свика избори

Кийр Стармър даде обещание на читателите на Mirror, че ще поправи Англия, в случай че гласоподавателите му дадат ключовете за номер 10.

Човекът, който може да бъде нашият идващ министър-председател, сподели, че няма самообладание да се заеме с работата, защото страната обезверено се нуждае от смяна. Докато посети централата на Mirror през днешния ден, той даде обещание да излекува раните след 14 години ръководство на торите.

Отговаряйки на някои от стотиците въпроси, изпратени от нашите читатели, господин Стармър сподели, че е зает с утрояването на пенсиите заключете огромен подтик за пенсионираните. Той даде обещание, че лейбъристко държавно управление ще сплоти разграничената страна след токсичните разногласия от последните години. И даже даде обещание да избави английските кръчми.

Предизвикайки Риши Сунак да назове датата за общите избори, откакто той се отхвърли да организира вота на 2 май, господин Стармър сподели: „ Моето мощно чувство за това, мисленето на страната е, че към този момент им е писнало от това и желаят да продължат с смяната. Протакан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР