Кийр Стармър обеща на британците, че предстои по-добро бъдеще, докато

...
Кийр Стармър обеща на британците, че предстои по-добро бъдеще, докато
Коментари Харесай

Кийр Стармър предлага първи стъпки за възстановяване на Великобритания с шест ключови обещания към избирателите

Кийр Стармър даде обещание на британците, че следва по-добро бъдеще, до момента в който излагаше първите си стъпки за възобновяване на страната след 14 години ръководство на торите.

Лидерът на лейбъристите призна, че няма да има „ бързи решения “, само че сподели, че предлага „ предплатено заплащане при смяна “. Появявайки се дружно с най-хубавия си екип на протест в Пърфлийт, Есекс, господин Стармър дебютира с карта за заричане, в която е изложено предизборното предложение на лейбъристите.

Обещанията включват нареждане на стопанската система, понижаване на времето за очакване в NHS, справяне с антисоциалното държание, основаване на обществена GB Energy, наемане на 6500 нови учители и обезпечаване на границата. Лидерът на лейбъристите сподели, че предлагането на непоклатимост на хората би било радикална смяна след години на политически разтърсвания.

„ Няма да ви давам трикове. Няма бързо решение за бъркотията, която торите забъркаха в тази страна, " той сподели. Лейбъристите ще потвърдят на гласоподавателите, че „ упадъкът не е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР