Кийр Стармър каза, че е изгубил малко уважение“ към Риши

...
Кийр Стармър каза, че е изгубил малко уважение“ към Риши
Коментари Харесай

Кийр Стармър „загуби уважение“ към Риши Сунак след транссексуална подигравка, докато Естер Гей в парламента

Кийр Стармър сподели, че е „ изгубил малко почитание “ към Риши Сунак, откакто той направи насмешка за транссексуални хора, до момента в който майката на Бриана Гей беше в Народното събрание.

Лидерът на лейбъристите призна, че в този момент вижда премиера по друг метод, защото „ прекрачи границата “ с коментара. Във въпросите на министър-председателя по-рано този месец министър председателят атакува водача на лейбъристите, че прави противоположни завои, в това число по отношение на „ дефинирането на жена – макар че почтено казано това беше единствено 99% от противоположния завой “. Той направи подигравката, макар че господин Стармър сподели, че майката на убитата транс тийнейджърка Бриана е трябвало да гледа PMQ в галерията на Commons.

Г-н Стармър отвърна на господин Сунак: „ От всички седмици да споделям, че когато Майката на Бриана е в тази зала - позор. Парадира като честен човек, когато не носи безусловно никаква отговорност. " Други депутати също крещяха „ позор “, до момента в който един се чу да споделя: „ Отвратително “.

Запитан дали в този момент вижда господин Сунак по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР