Кийр Стармър днес ще обвини торите в саботиране на добри

...
Кийр Стармър днес ще обвини торите в саботиране на добри
Коментари Харесай

Торите са обвинени в саботиране на добри каузи, които биха могли да помогнат за спирането на лодките

Кийр Стармър през днешния ден ще упрекна торите в саботиране на положителни дела в „ обезверена “ и „ разединителна “ културна война.

Лейбъристите Лидерът ще каже, че министрите „ водят война против гордия дух на работа в тази страна “, като стартират борби с организации, които вършат положително в Обединеното кралство. Те включват Националния концерн и Кралската национална институция за избавителни лодки (RNLI) - които съгласно него могат да оказват помощ за справяне с рецесията с дребните лодки.

Той ще каже на общността и религиозните водачи, че държавното управление има намерение да сътвори " в това за себе си “ просвета за сметка на групи, които правят добра работа. Очаква се той да съобщи: „ Тори наподобяват решени да саботират гражданското общество, с цел да спасят личните си кожи. Те се забъркаха толкоз доста в културни войни, основани от самите тях, че вместо да работят с Кралската национална институция за избавителни лодки – организация, на която починалата кралица беше настойник в продължение на 70 години – за намиране...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР