Кийр Стамер обвини милиардера Риши Сунак в оклеветяване“ на жена

...
Кийр Стамер обвини милиардера Риши Сунак в оклеветяване“ на жена
Коментари Харесай

Милиардерът Риши Сунак е обвинен в „оклеветяване“ на работническата класа Анджела Рейнър заради спора за продажбата на къща

Кийр Стамер упрекна милиардера Риши Сунак в „ очерняне “ на жена от работническата класа след подигравките на премиера за Анджела Рейнер.

Лидерът на лейбъристите отбрани своя заместител в PMQs през днешния ден, защото господин Сунак сподели, че би трябвало да отдели повече време за разглеждане на данъчните препоръки на госпожа Рейнър на фона на разногласието, включващ продажбата на общинска къща, в която тя живееше преди съвсем десетилетие.

Полицията на Манчестър разгласи предходната седмица, че изследва дали са осъществени закононарушения от госпожа Рейнър - една от най-високопоставените фигури на лейбъристите - която упорства, че не е направила нищо неприятно.

Тя беше упрекната в лъжливо потвърждавайки, че е живяла в някогашна постройка на общинския съвет, която е имала в Стокпорт, когато е живяла в къщата на някогашния си брачен партньор Марк Рейнър на една миля надолу по пътя. Критиците споделиха, че тя може да е нарушила изборния закон, защото не е трябвало да бъде записана в изборния лист, в случай че не е живяла там.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР