KIVI е украинска компания, която проектира и произвежда смарт телевизори

...
KIVI е украинска компания, която проектира и произвежда смарт телевизори
Коментари Харесай

Украинските телевизори KIVI започнаха да се продават в България

KIVI е украинска компания, която проектира и създава смарт тв приемници и ги продава допълнително от 10 страни. В Украйна KIVI е в ТОП-2 марки тв приемници и се конкурира със Samsung и LG. Сега тв приемниците KIVI могат да бъдат закупени в България на адрес Ozone.

„ Чист “ Гугъл Android TV

Всички тв приемници KIVI работят с Гугъл Android TV OС - може би най-простата и функционална операционна система за тв приемници. Предлагат се услуги на Гугъл, всевъзможни приложения от Play Market и Chromecast, което ви разрешава бързо да излъчвате наличие от вашия смарт телефон безжично.

Съдържание “от кутията”

Телевизорите са авансово конфигурирани със лично приложение KIVI MEDIA с гратис и платено наличие: телевизионни канали, филми, онлайн домашни тренировки и облачни игри. Днес българските консуматори имат достъп до повече от 200 от най-модерните компютърни игри, като Fortnite и GTA 5, непосредствено на тв приемника - единствено свържете Bluetooth геймпад. Достъпът се обезпечава посредством услугата за облачни игри Boosteroid (един от трите най-големи снабдители на облачни игри в Европа).

Качествени екрани

Телевизорите KIVI поддържат HDR при възпроизвеждане на наличие онлайн и в игри. Super Contrast Control ви разрешава да измененията контраста на изображението в избрани области на екрана в тъмни подиуми. Когато гледате наличие под 4K, тв приемникът може да изостри изображението с помощта на технологията UltraClear. Гаранцията на дисплейния модул на тв приемник KIVI е 3 години.

Звук от JVC Kenwood

За новата линия е създадена лична система от високоговорители с поддръжката на JVC Kenwood. Динамик две 12 вата. Dolby Audio Processing (DAP) освен ви разрешава да избирате звукови настройки за филми, музика или подкасти, само че също по този начин усилва силата на гласа или изравнява силата на звука, когато наличието е по-силно, като да вземем за пример при преход от филм към реклама.

***

Телевизорите KIVI са показани в необятна гама - от 24'' до 65'' в безрамков дизайн. За светли интериори KIVI предлага и тв приемници в бяло.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР