Китайците реагираха по един истински впечатляващ начин за ограничаване на

...
Китайците реагираха по един истински впечатляващ начин за ограничаване на
Коментари Харесай

Соломон Паси: Ние в България имаме много да учим от китайците

Китайците реагираха по един същински впечатляващ метод за ограничение на болестта от ковид, сподели в студиото на " Сутрешен блок " президентът на Атлантически клуб в България Соломон Паси. При тези сложни условия китайците се активизират и работят и не стартират да търсят кой е отговорен за този вирус.

Соломон Паси, президент на Атлантическия клуб в България: Те не споделят дайте да вкараме в пандиза виновника, а дайте да решим казуса. Ние в България би трябвало доста да се поучим от китайците.
Според Паси страната ни би трябвало да си сътрудничи с Китай, само че и да се пази от нея.
Соломон Паси, президент на Атлантическия клуб в България: Китайците имат дълготрайна вероятност по какъв начин да завладеят света и ние сме част от този свят.
По думите на Паси бъдещето на Запада е съюзът с Индия. Преди всичко политика и сигурност, тъй като нахлуването на Китай особено с компанията " Huawei ", в построяването на 5G мрежите на Запад, е един извънреден дълготраен и безвъзвратен риск, сподели той.
Соломон Паси, президент на Атлантическия клуб в България: Големият наш помощник на Запада са два субекта - Индия и Тайван.
Вижте повече във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР