Китайците Лиан Дзундзи и Ян Хао спечелиха за трети пореден

...
Китайците Лиан Дзундзи и Ян Хао спечелиха за трети пореден
Коментари Харесай

Лиан Дзундзи и Ян Хао за трети пореден път стъпиха на световния връх в синхронните скокове от 10 м. кула

Китайците Лиан Дзундзи и Ян Хао завоюваха за трети следващ път международната купа в дисциплината 10 метра кула синхронно при мъжете в скоковете във вода по време на шампионата на планетата в Доха, Катар.

Тази вечер в конкуренцията двамата азиатци преобладаваха изцяло, събирайки за осъществяванията общ общ брой от 470.76 точки. По този метод и Дзундзи, и Хао завоюваха своя пети златен орден от сходен конгрес, защото в предишното китайците са имали триумфи и в други дисциплини.

Six amazing gold medal dives from the Chinese Duo in the Men’s 10m Synchronised final
— World Aquatics (@WorldAquatics)

Зад тях в днешното съревнование се подредиха олимпийският първенец от Игрите в Токио 2020 Том Дейли и Ноа Уилямс от Англия. В хода на борбата Британците от самото начало се движеха на втората позиция и в последна сметка се окичиха със сребърните оценки, приключвайки с достижение от 422.37 пункта.

Бронзът в синхронните скокове от 10-метровата кула при мъжете заслужиха Кирил Болюк и Олексей Середа от Украйна. Световните вицешампиони от предишното лято във Фукуока влязоха мъчно в днешната конкуренция, само че със мощни последни три осъществявания събраха актив от 406.47 точки, който им отреди и третото място в крайното класиране.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР