Китайското ръководство обяви голяма и решителна победа в борбата срещу

...
Китайското ръководство обяви голяма и решителна победа в борбата срещу
Коментари Харесай

След 3 години в локдаун Китай обяви: Голяма и решителна победа срещу Ковид 19

Китайското управление разгласи " огромна и решителна победа " в битката против ковид. Постоянният комитет на Политбюро на комунистическата партия излезе с изказване, в което се споделя, че от ноември насам Китай следи " равномерен преход " в оправянето с Ковид-19 за относително къс интервал от време. Въпреки това, броят на жертвите евентуално ще бъде голям, съобщи Бг он ер.

Експерти сложиха под подозрение данните на Пекин, защото разпространяването на коронавирусa се усили в страната, макар че тя беше изолирана в продължение на три години, написа Ройтерс.

Повече от 200 милиона инфектирани са употребявали медицински услуги. Коефициентът на смъртност от Ковид-19 остава " най-ниският в света ". Лидерите  предизвестиха, че до момента в който обстановката в страната се усъвършенства, вирусът към момента се популяризира в международен мащаб и продължава да мутира, съобщават държавните медии.

Китай счита да усили % на имунизация за възрастните хора и да ускори предлагането и производството на медицински артикули. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР