Китайско-канадската поп звезда и актьор Крис У е бил арестуван

...
Китайско-канадската поп звезда и актьор Крис У е бил арестуван
Коментари Харесай

Арестуваха поп звезда за изнасилване

Китайско-канадската поп звезда и артист Крис У е бил задържан за обезчестяване, заяви Би Би Си.

Полицията в Пекин разгласи, че следствието е ориентирано от обвиняванията онлайн, че поп-идолът, който е на 30 години, е " подмамвал млади дами неведнъж към полови връзки ".

Първото обвиняване бе отправено при започване на юли от 19-годишната студентка Ду Мейчжу, която съобщи, че е била насилена от артиста като 17-годишна госпожица, до момента в който била пияна. Крис У, който е една от най-ярките звезди в Китай, отхвърли обвиняването, написа life.dir.bg.

Ду твърди също, че седем други дами ѝ споделили, че У ги е прелъстил с обещания за добра работа и други благоприятни условия. Някои от подмамените били малолетни, съгласно Ду. Най-малко 24 дами по-късно насочиха обвинявания в непочтено държание към Крис У.

Той отхвърли и обвиняванията, че е прелъстявал девойки с обещания за облаги, че е насилвал девойки, до момента в който били в безсъзнание и че е имал полови връзки с малолетни. Според китайските закони пълнолетието настава на 18 години, а възрастта за полови връзки при взаимно единодушие е 14 години.

Адвокатите на Крис У са завели дело против Ду за поругаване.

Крис У е роден в Китай, само че е израснал в Канада. Той дебютира в Холивуд през 2017 година с присъединяване си във кино лентата " Трите хикса: Завръщането на Ксандър Кейдж ", а преди този момент се изявява на музикалната сцена с кей-поп групата И Екс О.

Повече от 10 международни първокласни марката прекратиха договорите си с Крис У след оправените против него обвинявания от Ду.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР