Китайският външен министър заяви, че страната е поставила под контрол

...
Китайският външен министър заяви, че страната е поставила под контрол
Коментари Харесай

Китай отвръща на удара, външният министър се нахвърли срещу критиците на Пекин

Китайският външен министър съобщи, че страната е сложила под надзор коронавирусната зараза и той се нахвърли против задграничните политици , които упреква, че настоятелно политизират епидемията, дават обидни за Китай имена на вируса и клеветят Световната здравна организация , оповестява АП.

Коментарите на Ван И , показани от формалната осведомителна организация Синхуа, наподобява са ориентирани към Съединените щати , където администрацията на президента Доналд Тръмп неведнъж " наказа " Китай за сякаш прикриване на първичното огнище и прекрати заплащанията към СЗО за про-китайски пристрастия и крах в ефикасното справяне с пандемията.
 Тръмп отчаян от Китай
Тръмп отчаян от Китай

Моментът бил превъзходен доларът да е мощен

Други страни , в това число Австралия, също приканиха за без значение следствие на произхода на пандемията , апели, които Китай гневно отхвърля.

Под управлението на държавния и ръководещия водач на Комунистическата партия Си Дзинпин, Китай съумя да " сложи надзор на огнището посредством непрекъснати старания и последователно възобнови икономическия и обществения живот , като в същото време подхваща постоянни ограничения за предварителна защита и надзор ", изяснява Ван И, представен след телефонен диалог с външните министри на Унгария, Естония и Босна и Херцеговина.
 Русия хока
Русия хока " безпочвените " опити на Съединени американски щати да наложат антикитайски роман върху целия свят

Русия била загрижена и разтревожена

Китай е " преодолял личните си компликации, предлага поддръжка и помощ на страни, показа опит за лекуване за предварителна защита и надзор без всевъзможни запаси и улесни закупуването на антиепидемични доставки на разнообразни страни от Китай ", добавя той.

Опитите да се политизира пандемията и да се клюки СЗО са " съществено нарушаване на интернационалните морални правила и подкопаване на интернационалните антиепидемични старания ", разяснява Ван И..
 Преследван от 120-годишен призрак, Китай се бори с съвременна блокада
Преследван от 120-годишен призрак, Китай се бори с съвременна блокада

Старият Съюз на осемте народи още веднъж обкръжава Поднебесната империя
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР