Китайският шах беше погълнат от смут по-рано тази седмица, когато

...
Китайският шах беше погълнат от смут по-рано тази седмица, когато
Коментари Харесай

Китайски шампион по шах бе лишен от титлата, след като беше обвинен в измама, акане във ваната на хотела: „Лош характер“

Китайският шах беше обхванат от ужас по-рано тази седмица, когато народен първенец беше лишен от купата си след неприятни обвинявания, включващи машинация в спорта.

Xiangqi е формалното заглавие на това, което е известно като китайски шах. Това е най-популярната настолна игра в Китай и датира чак от първи век пр.н.е., съгласно някои историци.

Създателите на играта евентуално не са се подготвили за това, с което Китайската асоциация Xiangqi (CXA) трябваше да се оправи в понеделник.

Организацията разгласи, че лишава Ян Ченглонг от купата му „ крал на Xiangqi “ поради обвинявания в машинация и „ извънредно неприятен темперамент “, съгласно Agence France-Press (AFP).

Длъжностни лица се обърнаха към държанието на 48-годишния първенец по време на празненствата след мача.

„ Ян е използвал алкохол с други хора в стаята си през нощта на 17-ти, а по-късно е изхождал във ваната на стаята, в която е отседнал на 18-ти, в деяние, което е нанесло вреди на хотелска благосъстоятелност, нарушило...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР