Китайският производител Huawei представи последния си модел, с който заяви

...
Китайският производител Huawei представи последния си модел, с който заяви
Коментари Харесай

Huawei представи нов смартфон, който е много по-добър от iPhone X

Китайският производител Huawei показа последния си модел, с който съобщи упоритост да " победи " iPhone X и Galaxy S9 на пазара на смарт телефони.

Новият P20 идва с 5,8-инчов закривен екран, както и с неговата 6,1-инчова Pro версия с три камери, и с дизайн, доближаващ се до най-новите модели на Apple и Samsung.

 Снимка 347672
Източник:

Телефоните работят с чипове Kirin 970, създадени също от китайската компания, като и двете версии са без Home бутон и се " въоръжени " със датчик за различаване на пръстови отпечатъци. Устройствата са без жак за слушалки.

Може би най-голямо усещане прави тройната 68-мегапикселова камера Leica на P20 Pro. Първите две от тях са за цветни и черно-бели фотоси. Третата е особено за селфита и е с 20 мегапиксела от всичките 68 мегапиксела.

 Снимка 347673
Източник:

Подобно на последните версии на iPhone смарт телефоните на Huawei имат функционалност за slow motion снимане, както и режим за правене на портрети.

Pro версията разполага с 6GB RAM памет и батерия с потенциал от 4000 mAh. P20 от своя страна има 4GB памет и батерия с потенциал 3400 mAh. И двата телефона имат и място за в допълнение 128GB памет . Също по този начин имат разновидности за две SIM карти.

Те работят с най-новата версия на EMUI на Huawei, която е построена на основата на операционната система Android 8.1 Oreo.

По време на представянето им ръководителят на потребителското поделение на компанията Ричард Ю съобщи, че Huawei не се тормози да съобщи себе си в света на смарт телефоните. " Новият P20 ще бъде доста по-добър от iPhone X " , разяснява той преди време.

В момента китайската компания е третата по продажби в света след Apple и Samsung, а упоритостите на управлението й са в идващите няколко години да застане на втората позиция.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР