Китайският производител Huawei представи новия си флагман Honor 10, на

...
Китайският производител Huawei представи новия си флагман Honor 10, на
Коментари Харесай

Huawei пуска новия Honor 10, с който иска да отхапе от пазара на Apple и Samsung

Китайският производител Huawei показа новия си флагман Honor 10, на който още преди време разгласи, че разпорежда огромни очаквания. Преди време президентът на линията Honor Джордж Дзао разгласи, че точно с този смарт телефон се надяват да изградят " личен интернационален пазар " в идващите години.

Последният модел от серията идва с две новаторски технологии за мобилните устройства. Едната от тях работи въз основата на изкуствен интелект и е под формата на функционалност към двойната камера на смарт телефона. Другата е обвързвана с дизайна на корпуса и обезпечава 3D стъклен тил, построен от 15 пласта лъскави цветове.

 Huawei възнамерява да завоюва собствен
Huawei възнамерява да завоюва собствен " интернационален пазар " с марката Honor

Сред целевите страни са Русия, Индия и Индонезия

Honor 10 идва с двойна камера от 24 мигапиксела плюс в допълнение 16 мегапиксела. Заедно с това тя поддържа 3D лицево различаване и работи с осветителни резултати.

С забавния си дизайн смарт телефонът се предлага в два цвята - фантомно синьо и фантомно зелено.

Honor 10 разполага с първия по рода си челен узлтразвуков датчик за пръстови отпечатъци, ситуиран под стъклото на екрана. Дисплеят е 5,84-инчов FullView FHD + екран.

Моделът се зарежда от независимо вграден NPU процесор. Той е въоръжен с 4GB RAM памет и опция за 64GB или 128GB ROM в допълнение памет. Капацитетът на батерията му е 3 400 mAh, като има опция за която разрешава зареждане до 50% за 25 минути.

От 15 май Honor 10 е пуснат в продажба на някои пазари - Англия, Франция, Германия, Полша, Италия и Испания, като премиерната дата за другите пазари, измежду които България, следва да бъдат оповестени.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР