Китайският президент Си Дзинпин в телефонен разговор с руския президент

...
Китайският президент Си Дзинпин в телефонен разговор с руския президент
Коментари Харесай

Си Дзинпин: Победителите във ВСВ, Китай и Русия защитават резултатите и световния ред

Китайският президент Си Дзинпин в телефонен диалог с съветския президент Владимир Путин поздрави Русия с 75-годишнината от Победата във Великата Отечествена война, оповестява Централната телевизия на Китай, представена от ТАСС.

" От името на държавното управление и хората на Китай Си Дзинпин поздрави Владимир Путин и съветския народ за 75-годишнината от Победата във Великата Отечествена война ".

" Втората международна война беше невиждана злополука в историята на човечеството. Китай и Русия станаха главните театри на войната в Азия и Европа , претърпяха големи загуби и направиха голям принос за успеха във Втората международна война и спасяването на човечеството от гибелта. Този стадий от историята би трябвало вечно да остане в паметта ", изяснява Си Дзинпин.
 Путин и Меркел разискаха ВСВ, историческата памет и пандемията
Путин и Меркел разискаха ВСВ, историческата памет и пандемията

Путин поздрави Джонсън, Тръмп и Макрон, и някогашните руски републики

Китай е подготвен дружно с Русия да поддържа резултатите от Втората международна война и да отбрани настоящия международен ред .

" Тъй като главните сили - спечелилите във Втората международна война и непрекъснатите членове на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, КНР и Руската федерация имат задачата да поддържат световния мир , нашите страни имат специфична задача - да предизвикват развиването и напредъка на човечеството ", добавя китайският водач.

" Китай е подготвен да следва дружно с Русия и твърдо поддържа резултата от успеха във Втората международна война и пази интернационалното правораздаване, поддържа и ползва правилата на многостранността , постоянно да се бори за мира по селия свят , да способства за световното развиване и отбрана на международния ред ".
 Китай: Москва и Пекин би трябвало дружно да пазят резултата от ВСВ
Китай: Москва и Пекин би трябвало дружно да пазят резултата от ВСВ

Той не предстои на проверка или подозрения

" Китай е безусловно сигурен, че Русия ще завоюва окончателната победа над коронавирусната зараза , а КНР ще продължи да дава на Руската федерация солидна поддръжка в битката против вируса ".

" Под персоналното управление на Владимир Путин ограниченията, подхванати от Русия за попречване и надзор последователно дават резултати ", отбелязва Си Дзинпин.

Той също по този начин прикани интернационалната общественост " да спомага в битката против пандемията , да се сплотяваме и да си оказваме помощ взаимно, с цел да спечелим в тази битка за живота и здравето на хората ".

" Сигурен съм, че посредством взаимните старания на Русия, Китай и цялата интернационална общественост ще успеем да победим всеки вирус и да реализираме дефинитивна победа в тази война ".
 Русия се трансформира в гореща точка на разпространяването на Covid-19 в Европа
Русия се трансформира в гореща точка на разпространяването на Covid-19 в Европа

За шести следващ ден повече от 10 000 души са заразени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР