Китайският президент Си Дзинпин се опитва да получи контрол над

...
Китайският президент Си Дзинпин се опитва да получи контрол над
Коментари Харесай

Военните катаклизми в Китай може да показват, че Си се готви за Трета световна война: експерти

Китайският президент Си Дзинпин се „ пробва да получи надзор над армията “ – което демонстрира, че може да се приготвя за Трета международна война, предизвестяват специалисти.

70-годишният водач на Комунистическата партия „ мисли, че има потребност от офицери, които са подготвени фактически да се бият “, сподели старши помощник от Института Гейтстоун Гордън Чанг пред Business Insider в отчет, оповестен в понеделник.

„ Има възприятието, че доста от генералните офицери в Китай не желаят да се бият. И по този начин в действителност имаме мощ, ръководена от офицерски корпус, който е двузначен по отношение на влизането във война “, изясни създателят на „ Китай отива на война “.

Си обновява китайската войска, откогато пое властта през 2012 година - и възприе изключително войнствена позиция по отношение на Тайван в последната си новогодишна тирада, отбелязва изданието.

„ Китай сигурно ще бъде единен още веднъж и всички китайци от двете страни на Тайванския проток би трябвало да бъдат обвързани от общо възприятие за цел и да споделят славата на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР