Китайският председател Си Дзинпин вчера изпрати поздравително послание до официалната

...
Китайският председател Си Дзинпин вчера изпрати поздравително послание до официалната
Коментари Харесай

Си Дзинпин: Китайско-американските отношения са едни от най-важните двустранни отношения в света

Китайският ръководител Си Дзинпин през вчерашния ден изпрати приветствено обръщение до формалната вечеря за годишните награди на Националния комитет по американско-китайските връзки за 2024 година, на която Уилям Форд бе почетен с ордена за принос в обмена и съдействието сред двете страни и двата народа.

В посланието си китайският водач уточни, че китайско-американските връзки са едни от най-важните двустранни връзки в света, които са от значимо значение за бъдещето на двата народа и на целия останал свят. За развиването им Китай постоянно отстоява правилата на взаимно почитание, спокойно общуване и взаимноизгодно съдействие, вярвайки, че двете страни могат да споделят триумфите си в развиването.

Китай ще продължи да следва политиката на отваряне и ще усъвършенства бизнес средата си, с цел да стане мегапазар. Това ще сътвори повече благоприятни условия за съдействие със Съединени американски щати. Освен това Си Дзинпин акцентира, че Националният комитет по американско-китайските връзки би трябвало да играе по-голяма роля в развиването на връзките сред двете страни в бъдеще.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед13253Проф. Любомир Халачев: За кого е неловко " Аз съм българче "!? Кому е необходим хубавият български език!?Алтернативен Поглед7944Проф. Любомир Халачев за прехода: Ние вместо да попаднем в Швейцария, попаднахме в КолумбияАлтернативен Поглед34691Недялко Недялков: Операция " Русофоб " на Запада ни накара да симпатизираме на Путин и на руснацитеАлтернативен Поглед26465Недялко Недялков цитира Оруел: " Народ, който избира нарушители не е жертва, а съизвършител! " Алтернативен Поглед25995Зорница Илиева: България може да направи Северна Македония по-сговорчиваАлтернативен Поглед359941Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед171296Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед150535Соня Момчилова: Това, което се задава, е доста ужасно! Ние сме на път да изгубим страната си!  Людмил Георгиев, жи </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР