Китайският издател NetEase Games и Marvel анонсираха по-рано тази седмица

...
Китайският издател NetEase Games и Marvel анонсираха по-рано тази седмица
Коментари Харесай

Анонс на шутъра Marvel Rivals

Китайският издател NetEase Games и Marvel анонсираха по-рано тази седмица Marvel Rivals, 6 vs.6 шутър с героите на Marvel. Играта се създава за лични компютри и през май ще се проведат алфа проби за нея.

От оповестеното видео Marvel Rivals наподобява като типичния „ hero шутър “ с разнообразни забавни детайли. Тук са и като че ли всички герои, които са обичани от феновете на вселената на „ Марвъл “. Героите от X-Men, тези от Guardians of the Galaxy, Avengers, Spider-Man, Hulk и други В анонса на играта се оповестява, че играта ще включва разнообразни изцяло разрушими среди. Именно средата и нейните детайли ще могат да ви оказват помощ в борба по най-различни способи. Представени са и две карти (не се знае какъв ще е окончателния им брой): Asgard и Tokyo 2099. След формалната премиера на Marvel Rivals, NetEase ще разгласяват и в допълнение наличие. То ще включва нови герои, карти, провокации и други, като към този момент не се дават доста детайлности в това отношение. Няма също по този начин изясненост дали в даден миг в бъдещето играта няма да излезе и за конзоли.

„ Координирайте неповторими комбинации сред героите си, с цел да отприщите изненадващите Team-Up Skills! Освободете синергията от комбинираните суперсили и измислете нови тактики, с цел да обърнете хода на борбата. Качете се на гърба на Грут в качеството си Ракета-енот, като рисково дуо. Разпръсквайте гама-енергия, до момента в който Хълк зарежда бронята на Железния човек за големи вреди и още доста “, гласи анонса на играта.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР