Китайските военни обявиха в сряда, че нейните изтребители са засенчили

...
Китайските военни обявиха в сряда, че нейните изтребители са засенчили
Коментари Харесай

Китайските военни съобщиха, че техните изтребители са засенчили самолет на ВМС на САЩ над Тайванския проток

Китайските военни оповестиха в сряда, че нейните изтребители са засенчили аероплан на Военноморски сили на Съединени американски щати, прелетял над Тайванския проток.

Народната освободителна войска съобщи, че е разположила изтребители, с цел да предизвести морския патрулен аероплан P-8A Poseidon и да " се оправи с него в сходство със закона и наредбите ", съгласно Ройтерс.

" Войските на театъра са постоянно в нараснала бойна подготвеност и ще пазят уверено националния суверенитет и сигурност, както и районния мир и непоклатимост ", цитира осведомителната организация своето командване на Източния спектакъл.

Китай от дълго време твърди, че има суверенитет над Тайванския проток и самия остров, нещо, което не се признава от Съединени американски щати или интернационалното право.

 

Военноморски сили P-8A Poseidon лети над Тихия океан през август 2017 година Китай съобщи в сряда, че неговите военни са забелязали един от самолетите, преминаващи през Тайванския пролив. (Снимка от Военноморски сили на Съединени американски щати Специалист по всеобщи комуникац...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР