Китайските власти затягат лимитите за изтичане на капитали, като ограничават

...
Китайските власти затягат лимитите за изтичане на капитали, като ограничават
Коментари Харесай

Китай затяга достъпа до офшорни инвестиционни фондове като основатели на вътрешния пазар

Китайските управляващи стягат лимитите за приключване на капитали, като лимитират достъпа до фондове, които влагат в офшорни скъпи бумаги, до момента в който страната се бори с брутално погром на пазара.

Около една трета от китайските фондове, които влагат в задгранични скъпи бумаги по скица, която заобикаля строгия финансов надзор, оповестиха в вести на фондовата борса, че са спрели или лимитирали продажбите на вложители на дребно, „ с цел да поддържат постоянни интервенции и да защитят ползите на вложителите “.

Базираният в Пекин управител на един фонд, който се концентрира върху американски акции, сподели, че са получили неофициални указания от Шанхайската фондова борса да понижат продажбите на такива артикули, ориентирани към задгранични пазари, откакто търсенето е минало „ през покрива “.

Китайските управляващи неведнъж се опитваха да спрат продължителната ликвидация на локални акции през последната година, само че напъните не съумяха да подобрят разрушените настроения, което подт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР