Китайските власти са одобрили изпробването върху хора на експериментални ваксини

...
Китайските власти са одобрили изпробването върху хора на експериментални ваксини
Коментари Харесай

Китай одобри тестването на ваксини срещу коронавирус върху хора

Китайските управляващи са одобрили изпробването върху хора на пробни ваксини против новия ковид, съобщи Ройтерс, като се базира на държавната осведомителна организация Синхуа.

Тестовете ще бъдат в ранна фаза.

Сега Китай се пробва да ограничи " вноса " на болестта от чужбина и по-конкретно от прилежаща Русия. Това е новата " фронтова линия " за Пекин в битката против ковид, отбелязва Ройтерс.

Русия е главният източник за " внасяне " на вируса в Китай. Общо 409 случая в Китай са с генезис от тази страна и китайските жители, които са там, не би трябвало да се прибират вкъщи, написа в публицистична публикация през днешния ден китайският държавен вестник " Глоубъл таймс ".

" Русия е най-новият образец за неуспех в контрола върху вносните случаи и може да служи като предизвестие за другите. Китайският народ следи по какъв начин Русия стана съществено наранена страна... Това би трябвало да бие паника: належащо е Китай прецизно да предотврати притока на (заразени) и да избегне втора вълна на епидемията ", разяснява " Глоубъл таймс ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР