Китайските власти предупредиха демонстрантите в Хонконг да не си играят

...
Китайските власти предупредиха демонстрантите в Хонконг да не си играят
Коментари Харесай

Китай предупреди протестиращите в Хонконг да не си играят с огъня

Китайските управляващи предизвестиха стачкуващите в Хонконг " да не си играят с огъня " и " да не подценяват решимостта на централното държавно управление ". Девета седмица градът е сцена на антиправителствени митинги, почнали като неодобрение против към този момент отдръпнат проектозакон, който позволява изгонване на арестувани за съд в континентален Китай.

 © БГНЕС
Антикитайски сили стоят зад насилието в Хонконг, съобщи китайски представител. Изявлението се пояснява като курс към корав метод и отвод за договаряния по желаните политически промени.
Говорител: Искам да предупредя всички тези нарушители. Не оценявайте неверно обстановката и не бъркайте сдържаността със уязвимост. Не подценявайте силата на правораздаването в Хонконг за запазване на върховенството на закона, на мира и реда.
Ден по-рано администраторката на Хонконг Кари Лам упрекна протестиращите, че употребяват законопроекта за екстрадиция като прикритие за други цели.

Градът е част от Китай по системата една страна две системи. Този принцип подсигурява, че той ще ресурси лична правосъдна система, законодателство и стопански модел.

Демонстранти дадоха за първи път конференция, въпреки и маскирани. Те порицаха насилието от страна на силите на реда и приканиха управляващите да не протягат ръка на демокрацията.
 Обща стачка и нови митинги в Хонконг Обща стачка и нови митинги в Хонконг
Обща стачка и нови митинги сковаха Хонконг. Освен настояването за евакуиране на противоречив законопроект, опозицията към този момент упорства за следствие на корав...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР