Китайските власти обявиха, че въвеждат временни антидъмпингови мерки за фенола,

...
Китайските власти обявиха, че въвеждат временни антидъмпингови мерки за фенола,
Коментари Харесай

Китай въвежда антидъмпингови мита за вноса на фенол от редица страни

Китайските управляващи оповестиха, че вкарват краткотрайни антидъмпингови ограничения за фенола, внасян от Европейски Съюз, Южна Корея, Съединени американски щати Тайланд и Япония. Министерството на търговията на Китай, представено от ТАСС, разгласи, че ограниченията влизат в действие от през днешния ден, 27 май.

В официалното съобщение на комерсиалното министерство се показва, че вносът на фенол от нагоре посочените страни и региони на китайския пазар става на занижени цени и това е нанесло обилни вреди на бранша в Китай. Във връзка с това е решено да бъдат наложени краткотрайно антидъмпингови ограничения за тази стока.

Митата ще бъдат от 11,9 до 129,6 на 100 съгласно всяка съответна компания в сходство с дъмпинговия марж на производителя.

Антидъмпинговото следствие на вноса на фенол от Европейски Съюз, Южна Корея, Съединени американски щати, Тайланд и Япония стартира през март 2018 година.

Фенолът и неговите производни се употребяват в нефтопреработката, фармакологията, химическата, текстилната и други типове индустрии.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР