Китайските регулатори забраниха на инвестиционните посредници да наемат инфлуенсъри в

...
Китайските регулатори забраниха на инвестиционните посредници да наемат инфлуенсъри в
Коментари Харесай

Китай забрани на инвестиционните посредници да наемат инфлуенсъри

Китайските регулатори не разрешиха на капиталовите медиатори да наемат инфлуенсъри в обществените мрежи, посредством които да притеглят нови клиенти, като по този метод пресякоха един от най-популярните способи за реклама в бранша, отличаващ се с висока плътност на конкуренцията.

Според съобщение от 29 октомври, забелязано от Bloomberg News, Китайската комисия за контролиране на скъпите бумаги показва, че фирмите, занимаващи се с скъпи бумаги, нямат право повече да работят с огромни инфлуенсъри, които не са лицензирани капиталови медиатори. Инвестиционни рекомендации, отправени посредством стриймове онлайн, също стават неразрешен канал за брокерите.
 Ще удари ли Китай пазара на първокласни артикули? Ще удари ли Китай пазара на първокласни артикули?
Националната акция на президента на Китай Си Дзинпин за „ общо благополучие ”, която цели преразпределение на благосъстоянието...

Регулаторът показва, че личният състав на капиталовите медиатори би трябвало да поддържа уместност и професионализъм когато разяснява стопанската система и пазара посредством предавания в интернет, като би трябвало да заобикаля потреблението на „ сензационни думи ” или „ странни асоциации ”.

Властите в Пекин стартираха самодейност за създаване на „ нежна ” онлайн среда, която да улеснява „ устойчивото и здравословно развиване “ на стопанската система и обществото. Китай стяга контрола върху необятен набор браншове на стопанската система си, като оказва напън на всички - от финтех платформи до имотни бизнесмени, като задачата е ограничение на финансовите опасности.

След като Китай изцяло отвори финансовата си промишленост за 54 трилиона $ за международните играчи, над 130-те капиталови медиатора в страната се намират под възходящ напън да поддържат пазарен дял посредством привличането на нови бизнеси.

За да привлекат повече клиенти, огромни компании като Huatai Securities Company и East Money Information Company, както и по-малки капиталови медиатори, работят с инфлуенсъри, на които заплащат за притеглен трафик в обществените мрежи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР