Китайските компании вече години наред постигат отлични резултати в чужбина,

...
Китайските компании вече години наред постигат отлични резултати в чужбина,
Коментари Харесай

Китайски компании предоставят продукти от висок клас на целия свят

Китайските компании към този момент години наред реализират отлични резултати в чужбина, като подхващат огромни строителни и енергийни планове. Сега обаче, защото доста елементи на света навлизат в нова фаза на развиване, доста от тези компании трансформират тактиките си, с цел да се приспособяват към разрастващата се среда, като покачват равнището и качеството на продуктите и услугите, които оферират на международния пазар.

Един от многото образци за тази нова стратегическа устременост е китайският авто колос BYD. В Бразилия компанията ще създава електрически и хибридни транспортни средства, електрически рейсове, камиони и артикули за акумулатори както за локални, по този начин и за други национални пазари в района. Признавайки нуждата за директна конкуренция както с вътрешни, по този начин и с интернационалните съперници, Great Wall Motor - различен китайски авто производител, предходната година стартира модернизирането на своята индустриална линия в бразилския щат Сао Пауло. Компанията възнамерява да започва произвеждане на електрически транспортни средства през актуалната 2024 г. 

Въпреки че пристанищата, мостовете, железопътните линии, мините и обвързваните с енергетиката уреди не престават да свидетелстват за опциите на китайските компании и китайската инженерна просвета, все по-голям брой китайски компании уголемяват своите инициативи във високотехнологичното произвеждане, както и в областта на нововъведенията, чистата сила, логистиката, трансграничната електронна търговия и браншове на услугите в чужбина. Това разяснява Лю Юе, професор в Академията за проучвания за китайска отворена стопанска система към Университета за интернационален бизнес и стопанска система в Пекин. Китай продължава своите старания да разшири институционалното си отваряне, като подписва от ден на ден стопански партньорства и съглашения за свободна търговия. В същото време страната съчетава бързия напредък на софтуерно интензивни браншове за произвеждане на екологични артикули, като доста компании стратегически влагат в нови фабрики, услуги и иновационни уреди на задграничните пазари, съобщи Джао Пин, декан на основания в Пекин Съвет за поощряване на интернационалната търговия.

Продължаващото преструктуриране на международната верига за доставки дава благоприятни условия на китайските компании да приведат мощните си страни в сходство с изменящите се пазарни условия. Китайските компании показват мощна конкурентоспособност в браншове на произвеждане за транспортни средства с нови енергийни източници, литиево-йонни акумулатори и фотоволтаични артикули, което води до приемане на тяхното присъединяване от голям брой страни, съобщи още Джао. Тя предвижда, че директните вложения на китайски компании в чужбина ще се усилят устойчиво тази година. 

Въпреки провокациите като световната икономическа неустановеност като цяло, геополитическите напрежения и изменящите се интернационалните стопански и търговски регулации, „ излизане на задграничните пазари “ ще продължи да е основна тактика на китайските предприятия. Това съобщи Еди Чан, старши вицепрезидент на FedEx Express. Динамичният капиталов метод на китайските компании през последните години реализира забележителен световен прогрес в области като търговията с услуги, нови външнотърговски формати и цифровия и зелен напредък.

" Тези ходове помогнаха за задвижването на стопанските системи и пазарите на труда в доста страни, изключително тези в Югоизточна Азия, Южна Америка, Близкия изток и Европа ", споделя Джони Чоу, ръководител и основен изпълнителен шеф на BEST Inc. Базираният в Ханджоу, провинция Джъдзян, снабдител на логистични услуги откри най-големия си сортировъчен център в Югоизточна Азия в Куала Лумпур, Малайзия, през януари.

EVE Energy Co Ltd, производител на акумулатори, основан в Хуейджоу, провинция Гуандун, е различен добър образец. Китайската компания построява цех за акумулатори в Дебрецен, Унгария, с цел да доставя акумулатори на завода на BMW Group. С инвестиция от 1 милиард евро (1,08 милиарда долара) EVE Energy Co ще помогне за откриването на над 1000 нови работни места за локалната общественост. Лиу Дзинчън, ръководител на компанията, съобщи, че фабриката е планувана да бъде построена и пусната в деяние през 2026 година С удобно географско състояние и зряла индустриална инфраструктура, Унгария остава топ дестинация за китайски вложения в Централна и Източна Европа, обхващайки редица области като произвеждане, химикали, финанси, телекомуникации, коли и логистика.

Тъй като китайските технологии напредват бързо, " създадено в Китай " и " глобализацията " се обрисуват като определящи характерности на китайската бизнес просвета, разяснява Лин Мън, шеф на Института за проучване на модерната верига за доставки към основаната в Пекин Китайска академия за интернационална търговия и икономическо съдействие. Китайските компании, изключително тези от частния бранш, навлизат в нова фаза на световна агресия, като китайските технологии и марки вършат обилни нападения в чужбина и изследват нови благоприятни условия за напредък. Така разяснява въпроса Лу Фън, професор по стопанска система в Пекинския университет.

Гуо Тинтин, заместник-министър на търговията, съобщи, че съдействието на Китай с останалия свят ще продължи да се уголемява, изключително в зелената и цифровата стопанска система. Тенденцията за напредък на изходящите вложения на Китай евентуално ще продължи и през тази година. За да се основат по-благоприятни условия за стимулиране на външната търговия на Китай, привличане на задгранични вложения и усилване на световната конкурентоспособност на китайските компании, Министерството на търговията съобщи в края на март, че страната ще употребява разнообразни канали за присъединяване в многостепенна връзка и продан с всички заинтригувани страни. Очаква се това да форсира присъединението на Китай към Всеобхватното и прогресивно съглашение за транстихоокеанско партньорство (ВПСТТ), многостранно съглашение за свободна търговия с високи стандарти на икономическите и комерсиалните правила.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед4432Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед5382Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед52756Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед22815Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед44242Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед552348Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед181782Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед140608Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед125539Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед124498Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски:ПоследниНай-четени  Панко Анчев  Array.author_name
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР