Китайските доставки за Русия на важен клас модерни металорежещи машини

...
Китайските доставки за Русия на важен клас модерни металорежещи машини
Коментари Харесай

Износът на модерни металорежещи машини от Китай за Русия скочи след инвазията в Украйна

Китайските доставки за Русия на значим клас съвременни металорежещи машини се усилиха десетократно след пълномащабното навлизане в Украйна, като производителите в страната в този момент преобладават търговията във високи - прецизни устройства за „ компютърно цифрово ръководство “, които са жизненоважни за военната промишленост на Москва.

Нарастващите доставки на CNC единици, които разрешават извънредно точно фрезоване на метал, се трансфораха в съществена грижа за съдружниците на Украйна, защото те се стремят да се оправят с Достъпът на Русия до оборудването.

Руските митнически заявления демонстрират, че китайските производители са доставили CNC принадлежности на стойност $68 милиона през юли, последната налична проверима цифра, по отношение на единствено $6,5 милиона през февруари 2022 година, когато Москва започва пълномащабния настъпление.

Майкъл Раска, помощник в Сингапурското учебно заведение за интернационалните проучвания S Rajaratnam, сподели, че износът на CNC е образец за това по какъв начин Китай и Русия са въвлечени в задълб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР