Китайски компании със сериозен интерес към изграждането на тунел под

...
Китайски компании със сериозен интерес към изграждането на тунел под
Коментари Харесай

Китайски компании със сериозен интерес към изграждането на тунел под Шипка

Китайски компании със сериозен интерес към построяването на тунел под Шипка В края на тази седмица следва подписването на меморандум и съглашение с четири китайски компани и, които имат деклариран интерес към тунела под Шипка и не  единствено , заяви министърът на районното развиване и благоустройството Н иколай Нанков.
 
Предстои предварително през септември да бъде пуснат обходът на Габрово, дребният тунел и мостовите уреди, сподели още министър Нанков.
 

" Форумът 16+1 е в София в четвъртък, петък и събота. В петък ще подпишем с четири китайски държавно-частни компании, главно с държавен капитал, които имат интерес освен към тунел под Шипка, само че напълно за автомагистрала Русе-Велико Търново към Шипка плюс Дунав мост при Русе-Гюргево. Сериозният интерес от тяхна страна е налице и ще го материализираме с сключване на съответен меморандум и съглашение ", сподели Нанков.
 

Министърът изрази удовлетворение, че в края на лятото предварително ще бъдат пуснати в употреба обходът на Габрово, дребният тунел и мостовите уреди.

Министър Нанков дружно с кмета на Димитровград Иво Димов направиха алегорична първа копка за чакания повече от 40 години ремонт на третокласния републикански път Чирпан-Симеоновград. Церемонията бе в димитровградския кв. " Марийно ". Инвестицията е за близо 36 млн. лева, като средствата са по стратегия „ Региони в напредък “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР