Китайски инвеститори имат интерес към изграждането на АМ „Черно море“.

...
Китайски инвеститори имат интерес към изграждането на АМ „Черно море“.
Коментари Харесай

Китайци искат да построят магистрала Черно море, обяви Борисов

Китайски вложители имат интерес към построяването на Автомагистрала „ Черно море “. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов в Бургас, където се срещна с кмета Димитър Николов.
„ По Автомагистрала „ Черно море “ работим интензивно и надлежно има огромен интерес след доста договаряния по АЕЦ „ Белене “, сподели Борисов.
" Искахме да видят трасето и кметът да показа своите капиталови планове “, разяснява още той и добави, че желанията са да има и директни целогодишни полети Бургас-Китай и назад.
„ Имат и интерес и към пристанища, само че те са в по-сурова фаза. Има много учащи се в Бургас, които учат китайски език “, сподели още Борисов.
Премиерът разяснява още, че се чака през този месец да стартира работата по обхода на Ахелой. „ До юли идната година двата обхода Поморие-Ахелой и най-важните прави ще са подготвени и по-късно ще работим по четирилентовия път, тъй че сме напред в тази посока “, сподели Борисов.
По мотив готвения митинг в Слънчев бряг, поради инспекциите на вицепремиера Валери Симеонов, министър председателят сподели, че това е демокрацията и законът би трябвало да се съблюдава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР